söndag 12 april 2015

Laddar för en bergodalbanevecka

imorgon blir det till att fixa klart här hemma
packa "lite" inför tisdagens tripp som startar med en tur till Akademiska i Uppsala med återbesök för Andreas (ångest av bara tanken) & förhoppningsvis lite goda besked. Eftersom Alexandra oxå är inknuffad i bilen går turen vidare till något "rosa" och romantiskt som lilla fröken länge velat fota.
Sen blir det ett än så länge utflyktsmål med god mat (dricka till mamman) och en stunds må-bra-tid, övernattning och kanske en del glada miner.
Onsdag blir en mys och resdag och hem för omladdning och jobbstart på torsdag känns rätt konstigt efter 3 veckors VAB men varför mjukstarta ??? 15.00 är det dax för ortosomställning till 90 grader för Alexandra och sen körövning i Enviken och just ja mitt i allt kommer mina föräldrar hem från en 3 veckors tripp i Florida :)
Helgen är än så länge ett oskrivet blad.....

Men idag då Angelica följde med kusinerna till Sportys & sen Maxlunch medans Andreas och Sara kom hit för att smaka den sista av min egenhändigt gjorda korv och så har det varit övningsstart för Gustav Vasa i Svärdsjö som går för 3:e och sista gången och var det bra förra året så ska ni få se hur man kan få människor att utvecklas framåt...




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar